Jeanne Lærke Jakobsen

Frivillig dyrepasser, mit navn er Jeanne, jeg er 25 år og bor i Hillerød. Jeanne er foderpige i Monkey World

Frivillig dyrepasser
Jeanne med Amanda

Nordsjællands Hospital

Til dagligt er jeg at finde på Nordsjællands Hospital, hvor jeg bliver færdiguddannet sygeplejerske sommeren 2019. Jeg har en stor kærlighed for dyr og har siden jeg var barn gået meget op i at passe, pleje, træne og yde omsorg for dyr.

[wpdevart_youtube]OzNHEhFR-rI?rel=0[/wpdevart_youtube]

Faglig viden

Meget af min faglige viden fra sygeplejeuddannelsen kan overføres i pasninge, pleje og omsorg for dyrene. Jeg har gennem tiden haft alt fra marsvin, kaniner, fisk, hest, undulater, papegøjer til vilde due- og krage-unger jeg har opmadet og sat fri.

Ambitioner

Jeg er et ambitiøst menneske der er vild med nye udfordringer, så da jeg blev spurgt om jeg ville hjælpe til med træningen og pleje af Monkey World´s skønne dyr, sagde jeg ja med det samme. Jeg elsker at ligge et godt stykke arbejde i træning og pleje af dyr. Min helt stor passion er papegøjer, selv har jeg to rødryggede dværgaraer (Siff og Oskar), der er trænet til det helt store cirkusshow.

Arbejds opgaver

Min primære opgaver i Monkey World er frivillig dyrepasser, hvor jeg træner papegøjerne, fodre, samt plejer alle dyrene.

Jeg har et ønske om en stor ara en dag. Står du og skal af med en ara som du tænker skal i de rigtige hænder, er du velkommen til at donere den til Monkey World. Jeg skal personligt sørge for den vil få det bedste liv en fugl kan få.

I december 2018 er jeg begyndt at træne Amanda (amazone papegøje, Andrea (grå papegøje) samt de hvidøret silkeaber.

Der er mange dyr der gerne vil trænes, men for at skabe gode bånd bruger jeg lang tid på hvert dyr.

Andre dyr jeg har arbejdet med i december 2018 er Prins Albert (mørkrrød ara) og Ingolf (mørkerød ara).

Frivillig dyrepasser
Jeanne med silkeabe