Natasja Rothe Lund

Natasja Rothe Lund, mit navn er Natasja Rothe Lund, jeg er 27 år (2019) og bosat i Helsingør.

Jeg har altid elsket dyr og siden jeg var barn, har jeg drømt om at bruge mit liv med dem.

Natasja Rothe Lund
Mig og papegøjen Varg

Jeg startede i grundforløb

I december 2014 færdiggjorde jeg mit grundforløb som dyrepasser. Her lærte jeg en masse om blandt andet håndtering af dyr og aflæsning af deres reaktioner, hvilket jeg ofte har gjort brug af her i Monkey World.

Natasja Rothe Lund
Billede fra grundforløbsklassens tur til Krokodille Zoo

Frivillig med dyr

Jeg startede som frivillig i Monkey World i april 2019, da jeg gerne ville have noget erfaring med pasning af dyr og fordi jeg savnede at have dyr i min hverdag.

Samværet med dyrene her giver mig en ind ro og et skønt pusterum fra en ellers stressende hverdag.

Mine favoritter

Af dyrene i Monkey World er der nogle der har fået en helt speciel plads i mit hjerte, heriblandt vores dejlige påfugleunge Hei-Hei, som jeg træner til blandt andet at sidde på skulder, lidt ligesom vores papegøjer gør:

Natasja Rothe Lund
Mig og påfugleungen Hei-Hei

Natasja Rothe Lund

Hei-Hei en rigtig kælepotte der falder helt i staver og ligger hovedet til med lukkede øjne når den bliver nusset på siden af hovedet.

Her er nogle af Monkey Worlds andre dyr det har stjålet mit hjerte:

Natasja Rothe Lund
Sugerglider på afveje i mit ærme
Natasja Rothe Lund
De to sugergliders fandt lige lidt mad i min lomme

Natasja Rothe Lund Natasja Rothe Lund

 

Natasja Rothe Lund
Min lynlås skulle undersøges, måske den kunne spises.

[wpdevart_youtube]f3qiotEnrM4?rel=o[/wpdevart_youtube]

 

Se endnu en video af mig her, hvor jeg håndfodre nogle af vores Gyldenhåndede tamariner:

Natasja er rigtig god til aberne i Monkey World. Dem kan du læse meget mere om her!

ZOO

Natasja søger pt. ind til zoo i københavn, fordi hun er vild med dyr. Der er ingen tvivl om hvad det er hun brænder for. Vi håber at hendes lange forløb i Monkey World kan sætte hende i betragtning til et dagligt job/elevplads i ZOO