Lauge Harbo Poulsen

Lauge Harbo Poulsen elsker krybdyr.

Mit navn er Lauge. Jeg er 15 år gammel og jeg elsker dyr.

Lauge Harbo Poulsen
Lauge Harbo Poulsen

Min drøm er at blive dyrepasser i en zoologisk have, derfor er jeg frivillig i Monkey World, da de snart får brug for hjælp med dyr og gæster. Som frivillig hjælper jeg med at klargøre grønt til leguaner, skildpadder, papegøjer og aber. Derefter fodrer jeg redningsdyr/fugle, krybdyr og derefter aberne. Det er sjovt at lave noget andet end at spille hjemme på computeren.

I min fritid cykler jeg, spiller computer og er sammen med mine venner.

Jeg har et akvarium og 3 høns derhjemme som jeg fodrer og passer hver dag.

Sidste nyt

Jeg er begyndt at fordre slangerne i Monkey World med optøede mus, for at jeg fremover kan håndtere slangerne og give gæsterne en super oplevelse, når de besøger Monkey World.