Praktik med dyr

Praktik med dyr.

Her kan du læse om vores unge der er i Praktik med dyr

Navn:Lykke

Hvem er jeg: Jeg en 16 årig pige der har stor interesse for dyr og gerne vil lære mere om emnet.

Praktik med dyr

Lykke med Varg

Forventninger

Mine forventninger til Monkey World: ikke de største da jeg ikke har haft den største interesse for den slags dyr men forventer at få en masse viden om de forskellige dyr.

Dag 1 i praktik med dyr

Min første dag: jeg hjalp med at fodre dyrene, var rundt og hilse og hygge om de forskellige dyr.

Hvad Synes jeg efter to dage: Jeg syns her er så hyggeligt at være her og omgås med dyrene på den frie måde, jeg hjalp også med at skære frugter og grøntsager og syns det er så fedt at her er så frit og dyrene har det så godt.

Laura

Mit navn er Laura, og jeg er 18 år gammel. Jeg studerer til dyrepasser til daglig og i denne uge er jeg i virksomhedspraktik i Monkey World. Til daglig er jeg bosat i Helsingør, hvor jeg bor hos mine forældre.

Min første dag:

I dag mødte jeg ind klokken 9:00, og der blev jeg modtaget af Dennis. Herefter blev jeg vist rundt, og fik set det hele. Jeg blev ret overrasket over hvor stort stedet var, da jeg havde forventet noget mindre. Så blev jeg introduceret til fuglene og jeg er ikke normalt vant til fugle, så det er helt sikkert en grænse der skal brydes.

Så gik vi ellers i gang med at skære noget frugt til nogle af fuglene og aberne, fordi de skulle jo have deres morgenmad. Da klokken var omkring 10, mødte Tine ind. Tine kender jeg faktisk fra Landbrugsskolen, så det var hyggeligt. Vi blev så ved med at skære frugt og brød indtil vi var klar til fodring.

Vi startede med

Vi startede med at fodre aberne. Aberne er der en del af, og en del forskellige arter. Vi gav dem frisk vand og nyt foder. Efter tog vi leguanerne, og det var egentlig samme procedure. Da vi var færdige med dem gik vi i gang med at gøre klar til fuglene. Fuglene er et andet sted end aberne, og hold nu fast hvor de larmer de fugle. Men de er søde, og mange af dem er meget glade for at snakke. Da Tine og jeg var færdige med fuglene indenfor, skulle Tine ud og fodre fuglene udenfor. Der er en fugl der er lidt for nysgerrig, så jeg valgte ikke at gå med derind i dag.

Høns

Vi har også i løbet af dagen gået igennem et sted hvor der er høns og ænder og de er meget ivrige efter at få foder. De napper i ens bukser og sådan, men hvis man bare smider lidt brød ud eller noget så lader de en være.

Flytte grænser

I dag har jeg allerede rykket nogle grænser, da jeg ikke er kæmpe fan af fugle i forvejen. Der har nemlig siddet en lille fugl på min skulder noget af dagen og det er i hvert fald en ny ting. Jeg kan mærke at det er meget godt for mig at rykke nogle grænser i forhold til fugle.

Her kan du læse om en anden praktikant!

Mit navn er Patrick

Til hverdag går jeg på landbrugsskolen i Roskilde under et forsøg som har med dyrepasser og landbrug at gøre. Jeg har for det meste med hestene at gøre men jeg er også været hos køerne og fårene.

Praktik med dyr

Patrick, Dennis og Araén Molly

Hvem er jeg:

Jeg interesser mig meget for dyr til det punkt hver jeg ser rimelig mange dokumenter om dem. Jeg har 4 katte jeg kommer fra Glostrup som ligge på vestegnen men er flyttet til Nordsjælland for ca. 10 år siden da jeg flyttet til Nordsjælland begynde jeg på maler uddannelsen grundet en operation i hånd blev jeg nød til at stoppe så begynde jeg i praktik på en gård hvor jeg var et halvanden års tid

Indtryk, Min første dag i Monkey World:

Mit første indtryk af Monkey World var faktisk at det ikke var så stort som jeg havde troet, men når det så er sagt fortrækker jeg faktisk at det ikke er så stort for det giver mere tid til de forskellige slags dyr og jeg kunne forstille mig at man knytter et andet bånd til dem end hvis man arbejder i en større zoo.

Hvad lavede jeg:

I dag onsdag den 16/10-2019 og min først dag i praktik har jeg til at starte med været på en lille rundvisning af stedet og set de forskellige dyr under rundvisningen gav Dennis fiskene foder. Derefter har jeg været med til at foder og give vand til alle dyrene. Så har jeg hygget lidt med dyrene.