Magnus Peter Puggaard Kirk

Magnus Peter Puggaard Kirk arbejder som frivillig i Monkey World Hillerød.

Magnus Peter Puggaard Kirk
Magnus Kirk

Mit navn er Magnus, jeg er 18 år gammel.

Til dagligt går jeg på andet år på Hillerød HTX.

Min drøm er at blive Zoolog, da jeg har stor fascination til alle dyr. Det er derfor jeg arbejder som frivillig lokalt i Hillerød. På den måde kan jeg lære om flere dyr inden jeg kommer på mit næste studie.

Som frivillig sorterer jeg grønt, og klargør dyrenes mad. Det er dagens første opgave. Derefter fodrer jeg fugle, skildpadder, surikater, mangustaer, leguaner, flyveegern, fisk og aber.

Jeg har en kat på 1 år, samt et akvarium på 80 liter, Old fashion med ca. 25 fisk. Jeg kan godt lide Tetra familien af fisk og rejer.

Sidste nyt:

Jeg er begyndt at give oplevelser og tage i mod kunder når de ankommer. Af oplevelser viser jeg børste svin , samt slanger frem for de besøgende gæster. Gæsterne er meget nysgerrige på dyrene som jeg selvfølgelig fortæller om.

Her er jeg ude og håndfodre mine søde abe venner. Den kan du som gæst også prøve at fodre. Det er en kæmpe oplevelse at have dem på skulderen.

Magnus Kirk Magnus Kirk Magnus Kirk Magnus Kirk